Workshops

Op aanvraag geef ik diverse workshops. Een aantal workshops is ook geschikt voor kinderfeestjes. Op mijn atelier kan ik met 4 tot 6 deelnemers werken. Als de groep groter is kan ik uitwijken naar een andere locatie. De prijs voor een workshop met minimaal 3 deelnemers kost ca € 30,- per persoon. Afhankelijk van het gebruikte materiaal kan het iets afwijken.

Na het volgen van een workshop is het ook mogelijk om onder begeleiding aan grotere objecten te werken. Bij genoeg animo kan er op een vaste dag in mijn atelier gewerkt worden aan een object.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via: info@trudysatelier.nl


Workshop naaldvilten
Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en toon jouw kunsten met viltnaald en wol.
Tijdens de workshop maken we een leuke (sleutel)hanger.
De workshop duurt ongeveer 2,5 uur.


Nat vilten
Tijdens deze workshop gaan we met sop, wol en je handen een verborgen schat of sleutelhanger maken. Ook kan er gekozen worden voor een workshop waarin we een klein schilderijtje vilten.
De workshop duurt ongeveer 1,5 uur


Workshop speksteen
Tijdens deze workshop gaan we werken met speksteen. Je zoekt een steen uit die voor je gevoel bij je past. We werken met raspjes en schuurpapier. Je begint met een grove steen. Aan het eind van de workshop ga je met een gladde hanger aan een koortje naar huis.
De workshop duurt 1,5 tot 2 uur. 


image008.jpg

Decoupage
Zorg voor wat licht in de donkere dagen.
Tijdens deze workshop gaan we glazen waxinelichthouders versieren met strozijdepapier, glanzend goud papier en decoupage laklijm.
De workshop duurt ongeveer 1 uur


Workshop kerstbal maken
Tijdens de workshop vilten we een figuurtje dat we in een transparante kerstbal plaatsen.
De workshop duurt ongeveer 2,5 uur.

.